Kusinträff på Tjörn

Idag har vi varit på Tjörn hela dagen. Det har regnat, men vi har haft det bra ändå :)

Vi var där och hade en liten "kusindag". Det låter kanske stort för vissa, många har ju ganska många kusiner. Vår släkt är dock inte så stor, varken på min eller Davids sida. Idag var det Davids två kusiner på sin pappas sida som vi träffade. Först bjöds vi på god lunch när vi kom. Därefter packade vi ihop oss och åkte på lite sightseeing på ön. Barnen fick åka med fadder E och syssling M till Skärhamn för att fiska krabbor på bryggan. De var väldigt laddade! Med krabbspön i högsta hugg (som de så passande hade fått av farmor o farfar) begav de sig i full regnmundering ut på bryggan. Några krabbor blev det dock inte tyvärr. Men det var inte så viktigt tror jag. Upplevelsen verkar total ändå! :)

Hemma i stugan igen drogs grillen igång och efter ett tag var det middagsdags. Massa goa grejer som vanligt när man är på Tjörn!

Några bilder från dagen:

I morse bakade jag några muffins som vi tog med. Det blev från ett recept som jag använt många gånger tidigare. Går att variera med olika frukter/bär och nötter. Idag blev det fäska vinbär från trädgården och hasselnötter ovanpå. (Jag brukar köra med mandelspån, men jag hittade inga i skåpet, så jag fick hacka lite nötter istället.)


Barnen är redo att ge sig iväg på krabbfiske!


Efter middagen drack vi kaffe och fick sådana här små sötsaker till. Väldigt goda. Små
formar som fyllts med ett krusbär och kesella rabarb. Och en liten mashmallow på toppen :)


Inte ofta man lyckas ta bilder på barnen ihop. Men idag blev det några stycker, detta är en av dem.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0