Torsdag: Tåg- o båtur

Nu ligger jag lite efter med rapporterna här igen. Det beror till största del på att den mobila bredbandsuppkopplingen är kass här (har jag nämnt innan va?) och att det på kvällarna är i princip omöjligt att surfa (förutom idag tydligen). På dagarna funkar det rätt så bra, men då har vi lite annat för oss än att sitta o blogga...

Men här kommer då torsdagens rapport. Vi tog en tur med tåget till Helsingborg och därifrån direkt på färjan över till Helsingör. Perfekt när man bor på gångavstånd till tågstationen här.

I Helsingör hann vi inte mycket mer än att gå av båten innan regnet började dala. Vi satte oss på en krog och åt smörrebröd och drack öl+gammeldansk. Man måste ju ta seden dit man kommer. Vi var inne i lite butiker och jag och mamma shoppade lite kläder. Efter några timmar var det lagom att bege sig hemåt igen.

Pågatåget som vi åkte med mellan Hbg och Ängelholm var verkligen jättefräscht och fint. Västtrafik borde göra ett studiebesök i Skåneland.

Tillbaka i Klitterbyn igen köpte vi pizza till middag. Mkt goda stenugnsbakade pizzor från Havsbadskjollan som ligger här bortanför.

Jag har tyvärr inte så många bilder att bjuda på from denna dag o framåt. Vår kamera är puts väck :( Vet inte var vi ev har lagt den. Förhoppningvis ligger den någonstans, men jag befarar att den är borttappad...

Här kommer ett par bilder från Davids telefon:

Barnen på tåget.


Danska "ospecificerade" smörrebröd.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0