Vi är framme i Skåneland!

Jag skulle ha bloggat redan i går kväll, men tyvärr funkar mobilt bredband sådär här i Klitterbyn. Så jag fick ingen kontakt med nätet igår kväll. Nu går det dock liiite bättre, när jag sitter på trappen ut till altanen.
Vi är i alla fall framme. Regn hela vägen ner från Göteborg, men när vi väl kom hit så tog det bara någon timme (eller om det var två!) så sprack det upp och blev lite bättre.

Framme på plats i Klitterbyn så väntade mamma o pappa med lite lunch. Därefter åkte jag och handlade mat så vi klarar oss under veckan. Mamma åkte med till Maxi. David, barnen och pappa stannade och hämtade ut vår nyckel till huset och bar in all vår packning.

När våra sängar var bäddade, kylskåpelt välfyllt och det mesta uppackat så drog jag igång lite matlagning. Tar ju en stund att laga mat till 4 vuxna o 2 barn när man har ett minimalt kök och bara två plattor på spisen. Men det gick bra det med. Man får ta en sak i taget.


Tillslut kunde vi i alla fall sätta oss och äta färsk pasta med kycklinglårfilé, bacon, lök, champinjoer och en krämig sås på det :)
Eftersom det hade slutat regna och solen hade varit framme en stund kunde vi sitta ute. Det var riktigt varmt och skönt i luften.


Efter middagen och kaffet så började det regna lite smått igen. Så vi fick flytta in o tända lite ljus. Josefin pusslade och var mycket nöjd när hon helt själv satt ihop sitt nya pussel.


Alexander spelade Nintedo DS och tog det lugnt en stund innan det var dagss att lägga sig.


När båda barnen var i säng bestämde sig Alexander för att läsa saga för sin syster :)

Hela familjen sov gott natten lång. Halv 7 vaknade Josefin. Då slappade hon och jag på soffan en stund. Nu har killarna också vaknat, jag måste avsluta här, frukosten är serverad :)


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0