"Utvärdering" iPad

Jag passade på att låna med jobbets iPad över midsommar. Ypperligt tillfälle att testa en surfplatta, när vi var på resande fot några dagar. Har aldrig använt en sådan innan, möjligtvis hållit en i min hand någon gång.

Så nu vet jag hur den funkar. Ja, på ett ungefär... har mest surfat och testat några få appar (för första gången i mitt liv, inte speciellt imponerande).
Det bästa med att ha den med var väl att den kunde sysselsätta Alexander vissa stunder då han gärna spelade spel på den. Och Josefin när hon vaknade på morgonen o kunde kolla på svtplay :)

Annars måste jag säga att jag inte alls fattar vad man ska ha den till. Skulle aldrig i mitt liv slänga ut 5-6000 (eller vad kostar dom?) riksdaler på en sådan. Därtill kommer väl en härlig mobil uppkoppling av något slag!?

Eftersom jag inte ens har fattat varför man "måste" ha en smartphone så fattar jag ännu mindre vad man ska med en surfplatta till. Jag klarar mig fint med min mobil ett tag till (är för snål för att köpa till dyra surfabonnemang). David har en, det räcker med den om vi är ute o åker och bara måste kunna surfa eller så...
Om ett tag kommer jag förmodligen också se nyttan med denna typ av telefon. När priserna gått ner och det är ekonomiskt försvarbart.

Jag kör vidare med min lilla rosa dator ett tag till om jag vill ha med en liten smidig dator på resan! Och min telefon fungerar det både att ringa, smsa och surfa (om jag måste) med! ;)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0