Helgen flög förbi

Fullt ös denna helgen, med div aktiviteter och lite fix hemma. Något mindre av det senare... även om det hade behövts minst en semservecka med jobb hela dagarna utan barn hemma för att få huset på rätt köl... Hur det nu skulle gå till?

Helgen har varit rolig. Började som vanligt med innebandyskola för Alexander i fredags eftermiddag.

Lördag förmiddag jobbade David. Kl 12 var han klar och då hämtade jag och barnen honom på jobbet så åkte vi vidare till stan och åt lunch på Jensens. Alltid trevligt att komma ut, maten brukar vara okej där tycker jag, servicen ska man dock inte vänta sig för mkt av. Igår var det dock tvärt om. Servicen ok, maten halvkass... Men barnen åt med stor aptit och lämnade inte en flinga kvar på tallrikarna (!), och efter det orkade de varsin skål med glass också.

Efter maten tog vi ett varv i Nordstan, jag "sprang på" en ny vinterjacka på Stadium. Perfekt då de hade 20% på alla jackor.

När vi kom hem var det lite fix här hemma som behövdes, tex rengöring och vattenbyte i akvariet. Var ca 1,5 vecka sen sist, så det var på tiden.

Idag har det varit fullt ös igen. Först dans med Josefin på förmiddagen. Hon älskar det och har så kul! Hon slockande som vanligt som en stock i bilen på väg hem. Sen sov hon nån timme innan det var lunch och bad inför eftermiddagens fotografering.
Vi dundrade in på Elite Studio halv tre på eftermiddagen med vårt pick och pack. Ett antal ombyten samt rekvisita hade vi med oss. Enligt fotografen var det inte så farligt mycket saker vi hade med... bara två "IKEA-bagar"! Kul hade vi i alla fall och barnen var jätteduktiga och orkade med alla klädbyten och samtidigt lyssna på fotografens instruktioner. Om några veckor ska vi tillbaka igen och se på bilderna. Ska bli väldigt spännande. 
 
"Bakom kuliserna" i studion när fotograf Carl-Henrik var i full gång.

Direkt efter fotograferingen var det middag hos mamma o pappa. Gottigt!

Nu sover barnen gott, och snart ska jag göra detsamma känner jag...
Ännu en spännande vecka väntar! :)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0