Veckan som gick

En liten rapport från senaste tiden är nog på sin plats. Vad har hänt sen sist...

Veckan har ju sprungit iväg i racerfart. Har haft fullt upp med att genomföra massor av intervjuer på jobbet. Vi håller på att rekrytera flera nya befattningar till vår nya organisation som är under uppbyggnad. Det är verkligen jätteroligt och lärorikt att vara med på detta. Och spännande! Jag får en massa tankar på hur jag ska arbeta med mitt team sedan när det är klart, hoppas att jag ska kunna genomföra det så som jag tänker mig. Det är också väldigt inspirerande att ventilera tankar tillsammans med alla härliga och engagerade kollegor. Det kommer bli ett häftigt år!

Och vad har hänt här hemma? Inte så mycket, simskola som vanligt för Alexander i onsdags. I fredags var han hängig och fick stanna hemma från dagis, blev därför inte heller ngn innebandy på kvällen. Igår var han ok igen, men idag har han blivit sämre igen, så det blir nog hemmavistelse i morgon också.

Helgen har rusat som vanligt. Vi har inte gjort något speciellt. Igår hemmafix och på eftermiddagen matinförskaffande på ICA Kvantum Sannegården. Vi var också på Hornbach och köpte ett par slangar till akvariet. Jag har börjat tröttna på att springa med hinkar och tömma/fylla dem vid vattenbyte. Så nu har vi slang som går direkt till avloppet vid rengöring/tömning och en annan slang som går direkt från kranen till karet vid påfyllning. Smidigt!

Idag har vi gjort något revolutionerande :) vi har varit och badat med barnen i simhallen här uppe. Det har aldrig hänt förr. Vi är lite dåliga på det där... Men idag har jag alltså tagit ett premiärdopp, snart 4 år efter att vi flyttade hit. Var sak har sin tid ;) Vi har lovat främst Josefin ett bra tag nu att hon ska få bada där. Hon får ju se på varje vecka när Alexander kommer från simhallen och har varit på simskola. Så idag var vi där, tillsammans med många andra barnfamiljer knôdde vi i den lilla goa varma poolen :) Vill inte ens tänka på hur fräscht det vattnet var... eller inte!
Josefin stormtrivdes i alla fall och hävdade bestämt att hon minsann var på simskola idag!

Eftermiddagen har bestått av div fix och städning. Rengöring av akvariet blev också avklarat. Typiskt nog så startade inte pumpen när vi var klara. Jag trodde den hade pajat helt. Såg framför mig en tur till Hornbach för att köpa ny. Men google fanns som alltid till hjälp och vips hade jag hittat ett antal trådar på olika forum som behandlade problemet. Plocka isär, rengör med tandborste och sen funkade den igen :)

Har inte massa kul bilder tyvärr, men här är två från veckan:

I tisdags kväll var jag iväg och grattade barnens fadder E som fyllde år. Jag och några
av hennes vänninor dök upp och överraskade henne på en restaurang i stan. Mkt gott
och trevligt! Jag hade med mig bla detta snygga paket införskaffat på
Presentproffsen
i Kungälv. Mysig liten butik med massa fina saker och fantastisk inslagning!


Denna bilbanan har legat nerpackad länge, men rätt som det var kom Alexander att
tänka på den när han låg o läste en leksakskatalog. Så igår åkte den fram igen. Tyvärr
är den inte så kvalitetsmässigt stark, så det glappar en del och man måste ha en del
tålamod innan man får igång den. Men tillslut blev det ett race mellan Blixten McQueen
och Doc Hudson i alla fall :)

Nu är det dags att softa lite innan en ny arbetsvecka börjar igen i morgon!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0