Soliga dagar!

Igår var det fredag och jag var ledig. Härligt! Äntligen kunde jag och barnen åka iväg till Stenmans i Sätila för att få träffa lilla nytillskottet Ebba. (Sjukdom har ställt till det för oss i över en månad nu...)
Så liten och go och söt! Josefin hade laddat inför detta möte med en bebis. Hon skulle klappa henne på huvudet :) Men när vi väl var där så vågade hon inte röra henne... Men lite spännande tyckte hon allt att det var tror jag!

  
Vädret kunde ju inte bli bättre. Det har verkligen varit vår nu i några dagar.
 Så skönt. Vi var ute och åt korv med bröd till lunch och fikade en stund senare.

Barnen hade med sig sina cyklar och vi tog en sväng. Dock var intresset inte väldigt stort
för just denna aktivitet, så det varade inte så lång stund. Utelek i trädgården gick bättre
och vi kunde njuta av solen i några timmar!

På vägen hem plockade vi upp David på jobbet. Och till middag blev det premiär för grillen.
Så underbart gott!
Detta var första gången vi grillade i år. Vi är lite sena. Brukar gärna bli ett par gånger på
vintern också, men det har vi inte lyckats med denna gång.

Idag har det varit ännu en dag med sol sol sol! Lite trist att vi inte öppnade dörren innan kl 14.00 men det finns att göra på insidan också. Hade fullt upp att tvätta och vika ren tvätt, städa och röja och fixa här. Ändå hann vi inte med hälften av det vi (läs jag) tänkt...

När jag väl kom ut så drog jag i alla fall igång med att få bort våra ljusslingor och granris från balkong- och altanräcket. Det var på tiden kan man säga :) Därefter sopade jag altanen och tog fram ett par stolar o bord som vi kan ha om vi vill sitta ute o njuta av solen någon dag.

Jag har också plaanterat klart alla pellargonsticklingar och plantor som jag övervintrat. Gjode ju det mesta för 2 veckor sedan men idag tog jag resten. Och de plantor som jag klippte ner för ett par veckor sedan har börjat få många små söta blad på sig, så visst finns det liv :)

I morgon ska framsidan av huset få sig en liten uppfräshning i väntan på den riktiga våren (än kan vi ju faktiskt få snöstorm om det vill sig illa, hemska tanke). Men först måste jag åka och handa mat på morgonen, det får bli vid 8-tden så jag är hemma igen när David måste ha bilen vid 10 för att hjälpa sina föräldrar med ett par saker som kräver dragkrok. Passande att de bla ska till IKEA. Min make ska få uppdrag att köpa en stycket passande bänk till framsidan (att ha mot förrådsväggen) och två stycken lådor att förvara uteleksaker och annat i. Kanske blir det dessa:

 
ÄPPLARÖ bänk med förvaring                  SUNDERÖ bänk

Vi får se vad han kommer hem med ;)

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0