Full rulle!

Dax för några nya rader igen då!
Måndag och tisdag har varit fullspäckade. I måndags tog jag och Alexander en tur till Lina och Felix. Där åt vi lunch och fikade innan det var dags att åka mot Floda igen. Vi skulle på första föräldragruppstäffen på BVC. Alexander var inte på sitt bästa humör och jag fick inte ut så mkt av träffen (lite svårt när man har en skrikig kille på armen som man få gå ut och in i rummet med hela tiden, man missar en del...). Förhoppningsvis blir det bättre nästa gång. Då ska vi träffas hemma hos en av mammorna.

Igår hade vi en heldag på mitt jobb. Vi åkte hemifrån kl 10 på förmiddagen och var inte hemma igen förren kl halv 9 på kvällen. Först hälsade vi på på jobbet och åt lunch där, sen åkte vi iväg på utflykt med min arbetsgrupp. Vi var vid Tofta Herrgågrd och red islandshäst. Fast jag red inte eftersom jag hade Alexander med mig. Så jag och Viveca (som inte heller red) tog lite promenad under tiden samt sammantrålade med resten av gruppen när det var fikapaus under ridturen. Mitt ute i en kohage... typ! Vädret var underbart - då! Sen när vi kom tillbaka till stallet och inväntade de hästburna kollegorna så kom regnet. Det var en bunt dyblöta ryttare som tittade fram mellan träden efter en stund. Och vi som skulle grilla....
Men men, allt går att lösa. Som tur var fanns det möjlighet att få tak över huvudet, och vi kunde grilla och äta i lugn och ro medans vädret växlade mellan regn och solsken (fast mest regn, suck!). Trevligt hade vi det i alla fall.

När jag kom hem hade David stuckit iväg och tränat, så jag lekte lite med Alexander (var ju tvungen att få honom trött igen efter att han sovit hela vägen hem i bilen). Sen var det natti natti och en härlig dag var slut!

Idag är vi hemma och tar igen oss. I morgon väntar nya äventyr!
/Caroline

grill2
Hela gänget gör sig redo att sitta upp på hästarna.

grill3
Och så bär det iväg!

grill1
Alexander låg hellre och sov i vagnen han.

Hipp hipp hurra

Idag har vi varit på middag hemma hos mamma och pappa. I morgon fyller pappa år, så det blev en liten middag idag. Innan vi åkte hem till dem var vi och kollade på lite utemöbler till vår nya altan på framsidan. Vi ska köpa ett nytt bord och ett par stolar. Men vi ska kolla på ett par ställen till innan vi bestämmer oss. 

Och regnet det bara öste ner, hela eftermiddagen. Trist. Hoppas på bättre väder i veckan. Jag och Alexander har fullt upp. I morgon startar föräldragruppen på BVC, så då ska vi dit. På tisdag ska vi till mitt jobb, på ons eller tors ska vi antagligen hälsa på David på hans jobb och på fredag ska jag ha "datalektion" med Magdalena.

Idag blir det tyvärr ingen fotodokumentation. Vi glömde kameran hemma hos mamma och pappa. Jag får återkomma med bilder.

Dax för kvällsfika!


Bygget går vidare

Idag har bygget av entrén gått vidare. Trappan är klar och så är även den lilla träaltanen framför köksfönstret. Nu återstår taket över dörren, men det får vänta ett par veckor. Jag och Alexander har i vanlig ordning varit med ute och kollat läget. Idag har vädert varit lite skönare också, mer sol och inte så mkt vind.

entre4
David o pappa i full gång.

entre5
Det ser bra ut!

entre6
När man nästan är klar (David är i garaget och sågar sista brädan) så är
man värd en öl. Och visst ser han nöjd ut min far!


entre7
Alexander inviger altanen med morfar.

Då är vi här då!

Vi har fått en blogg! Välkommen hit!
Tänkte se om jag klarar av att hålla igång en sådan här så att ni som vill kan hänga med i vad som händer i familjen.
Jag = Caroline
David = Carolines sambo
Alexander = Vår son som föddes 15 mars 2006

Just nu är det "långhelg" och vi håller på att bygga om entrén på huset. Pappa är här och hjälper till. I går höll pappa och David på hela dagen. Idag har David jobbat och pappa har varit här själv och fortsatt. I morgon är det lördag och då kör de igång igen. Det kommer bli kanonfint när det är klart!

Jag och Alexander har varit med ute och övervakat bygget. Ja, eller hmm.... Alexander sov mest i vagnen och jag fick övervaka :) Man måste ju se till att det blir ordentligt gjort! Och så har jag såklart fått vara ansvarig för lunch- och kaffepauser.

entre2
Pappa & David jobbar på...

entre1
Jag & Alexander övervakar! (Ja, innan han somnar i vagnen då...)

entre3
Det ser lovande ut!

RSS 2.0