Lägesrapport!

Nu har jag varit slö... Har inte haft så mkt blogglust. Tiden framför datorn på kvällarna har gått till "slösurfande" och bröllopsplanering. Men nu är det söndag och jag kan väl inte annat än säga att den har varit lite slö! Lite skönt men halvrtråkigt väder tycker jag.

Förra helgen var det fullt upp. Först var jag i stan med Lina några timmar på lördagen. Det var varmt! Men vi fick shoppat lite saker som stod på listan. Sen åkte jag hem igen för att byta om och ge mig iväg på fest. Det var den årliga sommarfesten på jobbet. Det var mkt trevligt med massa god mat och dryck samt underhållning av bla Jessica "Fame" Andersson. David kom och hämtade mig senare på kvällen, Alexander var hos farmor o farfar och skulle sova över där. Det var underbart med sovmorgon. Vi vaknade halv 11!! Vet inte när jag gjorde det senast :) På eftermiddagen åkte vi till Kärra och hämtade hem Alexander och fick middag hos Davids föräldrar.

Veckan på jobbet har varit seg, det har varit lite ojämn takt i produktionen och det har orsakat en del tid när man inte behövet hålla det höga tempo som oftast är annars. Men det ju iofs skönt att få andas lite ibland...

Och nu har ännu en helg passerat. Den har varit skön och inte riktigt så varm som den förra :) Igår var vi inne i stan och shoppade kläder i några timmar. Jag behövde klänning att ha på mig när vi ska på bröllop den 7 juli då Davids kusin gifter sig. Sen åkte vi hem och städade fixade innan vi skulle få gäster. Det var en av mina jobbarkompisar och hennes sambo som kom på "grillfest". Tyvärr så kom ju regnet ungefär samtidigt, så det fick bli elgrill i köket. Men det smakade gott det med!
Till efterätt åt vi god marängtårta med jodgubbar och dajm-kross och annat som de hade haft med sig! Den var smarrig, men vi blev sååå mätta!

Idag har vi haft en slappardag hemma. Har tvättat våra täcken o kuddar, men inte så mkt mer... Jag och Alexander var ute på en härlig promenad på eftermiddagen.

I morgon är det måndag igen och det är skönt att vi har kort vecka. På fredag är det midsommar. Vi hoppas på fint väder och dans kring midsommarstången!

image336   
Underbart god efterätt i går kväll....       

image337
                   ... och väldig god frukost idag med färska jordgubbar och hjärtan-flingor!

image338
Alexander leker för fullt med alla djuren i sitt zoo som han fick när han fyllde år.

image335   image334
Alla skor som står i hallen ska provgås. Här är det pappas skor som måste testas :)

Gult o blått

Jaha, då har vi nationaldag idag då. Och det har varit ledigt från jobbet. Skönt med ledigt, men helt idiotiskt att ta bort annandag pingst och ge oss denna istället, om du frågar mig. Som för att "tvinga" fram ett firande som vi inte har i Sverige. Nä, jag ser midsommar som "vår dag".
Idag har det i alla fall varit underbart väder. Vi tog en tur till Allum för att köpa en pool till Alexander. Den blev kalasbra och han har invigt den. Inte helt överväldigad kanske, men han är inte riktigt "plask"-typen när han badar annars heller. :) På eftermiddagen kom både mina och Davids föräldrar på besök. Vi grillade och satt ute i det underbara vädret.

image331
Vi har fått en stor val i trädgården!
Jag måste nog dra på mig bikinin någon dag o bada jag med :)


image332
Alexander inviger sin nya pool. Kopplar man in slangen till den så sprutar den
dessutom vatten. (Men de syns tyvärr lite dåligt på bilden.)image333
Dagen till ära i sverige-tröja. Buskillen äter tårta.


Och så ett par bilder från vårt Lisebergsbesök i lördags. SKF firade sina 100 år genom att bjuda på Liseberg. Eftersom mamma jobbar där så fick vi följa med. Det var MASSOR med folk. Långa köer till det mesta. Men det var kul. Alexander fick åka Farfars bilar och karusell, Det tyckte han var roligt.  
image329
Man ska börja övningsköra i tid :)

image330
Runt runt gick det... Nästan så man blev lite yr...

RSS 2.0