Rosa!

Oktober är en rosa månad. Alla blir som galna i att ta fram rosa versioner av sina produkter. Allt till förmån för rosa bandet. Och visst, det är verkligen ett behjärtansvärt ändamål och pengarna går till något bra (men generellt så är jag inte direkt glad i insamlingar och galor till förmån för jag vet inte allt... )

I år har jag faktiskt hittat några favoriter av allt det rosa. T ex viledas rosa hink och mopp. Nu behöver jag ju tyvärr varken ny hink eller mopp :( Däremot köpte jag mig rosa disktrasor.

Idag fick vi hem reklam från Colorama. Och så var jag såld igen. De har tagit fram en helt underbar rosa metallicfärg. Den måste jag köpa för att måla om våra pallar i. De behöver ändå fräschas upp. Och varför inte i den perfekta färgen rosa? :) Och givetvis finns det rosa penslar att köpa till!
I detta reklamblad har de även målat ett helt kök rosa, skittufft. Knallcerise köksluckor och rosa väggar. Hmm, vi ska ju som bekant dra igång projekt "fräscha upp köket" inom en snar framtid. Kanske rosa??? :D
Eller inte...

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0