Bröllopsdag

Idag är det 1 år sedan vi gifte oss. Tiden går sååå fort! Vi hade en helt underbar dag och jag kommer att minnas den länge. Vi hade så kul! Allt var roligt. Fotograferingen var nästan roligast :) Och festen såklart.

Ett år som gift och ett år med nytt efternamn. Jag har börjat vänja mig vid att inte heta Larsson nu. Men det känns ändå lite konstigt ibland att presentera sig med ett namn som inte är lika inarbetat.

Det har hänt mycket sen bröllopet. Vi åkte ju på bröllopsresa efter ca 1 månad och hade det underbart i Turkiet i en vecka. Strax efter det fick vi veta att huset som vi visste var på g att säljas faktiskt var möjligt att få köpa. Genom en kontakt fick vi komma och titta på detta radhus som var mkt bättre panerat än vårt förra och ligger bättre till med tanke på mitt och Davids jobb. Floda blev lite för mycket "off" när vi hade Alexander på dagis. Så i november skrev vi kontrakt på ett nytt hus och satte igång försäljning på vårt gamla. Efter lite strul med köpare som hoppade av så blev det sålt tillslut strax innan jul. Den 8 mars i år flyttade vi.
Flytt innebar nytt dagis för Alexander och ny inskolning. Men det är sådant man får ta. Nu bor vi som sagt bättre till, och det betyder mycket för oss. Framför allt slipper vi alla backar vi hade i Floda. Där gick ju inte att ta en normal promenad.

Ja och så är det ju en liten sak till då ja... Vi har fått Josefin. Världens underbaraste lilla tjej som tittade ut tillslut, den 13 juli. Hon har ju funnits med under hela resan hon också, fast lite mer "i bakgrunden". Hon har väl mest gjort sig hörd genom mig och mitt "trevliga" humör jag har som gravid. Och på slutet genom mitt gnäll om att aldrig mer vilja befinna mig i det gravida tillståndet. (Oavsett hur bra man mår under de 9 månaderna så kan jag inte tycka att det är underbart att vara gravid, men det finns dem som hävdar att det faktiskt är det... )

Idag firar vi som sagt ett år som man och hustru. Det känns underbart. Vi hade gärna firat lite extra genom en god middag eller något på en fin restaurang. Men med lilla Josefin känns det som att vi får hoppa över det. Det finns inga garantier att hon skulle hålla sig tyst och sovande just när vi ska äta. Och att lämna bort henne går inte än (eller jo, det hade det ju såklart om man hade förberett sig på det, men nä, mammahjärtat klarar det inte än:) ). 

Detta år med många händelser har varit jobbigt men roligt. Egentligen började ju jobbet redan för snart 2 år sedan, med alla förberedelser inför bröllopet. Vi har haft fullt upp och fått massor av ovärderlig hjälp från våra närmaste. Från våra goa kompisar men främst från våra föräldrar. Ni har varit (och är) helt ovärderliga för oss. Tack för all hjäp inför bröllopet, tack för all hjälp med barnpassning, hjälp med renovering i nya huset, flyttning, städning, matlagning, packning, hjälp med att lösa våra dagar innan Alexander hade fått sin dagisplats, hjälp med dagishämtning när det kör ihop sig mm mm. Tack också för allt vi fått av er till vårt nya hus och för all tid ni lagt ner på att hjälpa oss med att få ordning här.

Avslutar med några av våra bröllopsbilder. Vi är väldigt nöjda med dem och som sagt, vi hade jättekul under fotograferingen. Skulle gärna göra om det och ta lite härliga bilder på hela familjen!

 
 
 
Foto: Mattias Bucht, Ahlséns Foto

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Ullen

Som förälder till er kan jag tänka mej att det fälls en och annan tår med det otroligt fina tacket. Jag är säker på att de gör det med största glädje. Snygga bilder - verkligen! Jag gillar det på trappan.

2008-09-02 @ 09:15:45
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0