Effektiv söndag

Idag har vi verkligen varit effektiva. Det hela startade i fredags kväll, då fick jag nog av att gå omkring här och irritera mig på alla "småprojekt" som ska fixas här hemma. Så länge jag bara har dem i huvudet blir det inte mkt gjort. Och det stressade mig. Så jag skrev helt enkelt ner allt, det blev en ganska lång lista med saker. Lampor som skulle upp, sladdar som skulle spikas fast, hyllor som ska fixas iordning, skåp som ska organiseras så att det blir lite ordning i dem mm.
David tog tag med några av sakerna redan igår. Det kändes skönt. Idag har mina föräldrar varit här och hjälpt till. Pappa har satt upp massa lampor, David har skruvat upp krokar på toaletten, det har kommit upp välkommenskylt på ytterdörren, termometer på utsidan mm. Det finns en del kvar att göra, men vi är en god bit på väg. Känns underbart att ha fönsterlampor i vardagsrummet, det har jag saknat ett bra tag nu.

Nu är det kvällen och jag borde gå och lägga mig. Är jättetrött. Har varit fullt ös sen kl 6 i morse då Josefin tyckte det var lagom att vakna. Efter att försökt få henne att somna igen i någon timme gav jag upp. Då hade även Alexander vaknat och dragit med sig David upp ur sängen.
Sen fick jag en lite (för att vara mig) vild idé. Jag skulle på promenad. Så kl 7.20 i morse gick jag och Josefin på en underbar skön morgonpromenad i lagom rask takt. Vi gick hela rundan här som är 4,2 km lång och var tillbaka hemma kl 8. Väldigt lagom. Det var inte många ute den tiden en söndagmorgon.

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Therese

Hej! vad hurtiga nu är! för min egen del är träning ett minne blott, sorgligt! Men promander är iaf väldigt härliga :) Speciellt nu när luften börjar bli frisk!Nu har vi äntligen gjort UL! helt fantastiskt och visst va det en liten bebbe där inn som mådde bra :)

kramkram

//Therese

2008-09-22 @ 08:30:28
Postat av: Fackföreningen

Vad tror DU pappa säger som missade en HEL övertidslördag.....

2008-09-22 @ 13:49:40
Postat av: ullen

Jag är alltid ute och går vid den tiden - bästa tiden på dagen!

2008-09-23 @ 09:51:11
URL: http://ulrikaahlqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0