Hjärtlig dag

Lördagen har rullat på ungefär som vilken lördag som helst. Jag kom på här fram på dagen att det är ju alla hjärtans dag idag. Inget som vi lägger någon vikt vid i vår familj. Det är ett enda stort kommerciellt jippo, liksom fars- och mors dag.

David har varit på Coop och handlat lite mat, det behövde fyllas på. Gissa vad han hittade mer, Cars-bilar till Alexander!! Det som vi var och letade efter i leksakaffären förra helgen. Så nu har Alexander äntligen fått "kungen" och även självaste "Blixten McQueen" såklart. Och även kungens fru :) David hade köpt ett par till, men dem får Alexander senare, han var så nöjd med dessa tre idag så han har knappt släppt dem ur sikte.

Vi tog en skön promenad i det underbara vädret. Solen har strålat och det var verkligen skönt ute. Alexander satt såklart och kramade sina bilar hårt i vagnen. Vi avslutade på lekplatsen en kortis. Alexander var inte på humör. Men Josefin fick premiärgunga, första gången :) Tyvärr hade vi ju inte kameran med oss...

Nu sitter jag här och väntar på att Josefin ska somna, går lite segt idag. Hon verkar inte så trött som hon borde vara :( Hoppas hon slocknar snart så att jag kan gå ner o fixa med middagen. Jag o David ska äta till melodifestivalen idag är tanken. Det blir en go blodig entrecôte och grekisk sallad. Tror jag ska svänga ihop lite tzatsiki till det också. Och så rödvin såklart!

Ha en bra kväll, vi hoppas på trevlig underhållning i melodifestivalen!

Ps. Nu verkar det tyst... somande hon tro? Knappt att man vågar gå o kolla, snacka om att lilla madam är lättväckt!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0