Jag tar timeout!

Jag tror jag går och lägger mig och dör en stund!!!

(Om du sitter och äter bör du sluta läsa nu)

Jaha, och vad vaknar man av strax före midnatt då??? Joho minsann, Alexander (som ligger mellan mig och David) börar fontänkräkas. Underbart! Jag tror jag smäller av... Jaja, det var ju bara att springa upp och ställa sötnosen i duschen och bädda rent i sängarna. Alexander fick ligga i sin säng med David sålänge. Precis när jag var klar med våra sängar och satte mig hos Alexander en stund så händer det igen, ja men då börjar vi om då! Nya lakan och kudde och saker i hans säng också.... Efter ett tag somnade han dock om och har sovit sedan dess, men vaknade för en stund sedan när jag gick upp med Josefin.

Josefin däremot, som ju sover riktigt bra på nätterna nu skulle ju givetvis vakna just denna natt. Så när jag precis hade somnat igen och fått sova nån timme, så vaknar hon klockan 3 och det tar närmare en timme innan jag får henne att somna om. Det har inte blivit mycket sammanhängande sömn den här natten.... Jag känner att jag får en väldigt rolig dag!

Kan man ta timeout och lägga sig ner o dö en stund och vakna till friska barn, frisk familj, städat hus, minimerat tvättberg och en fantastisk trerätters på bordet???
Nä, jag tänkte väl det....

Vi hörs igen!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Neeej.........!!!!!!!!! Nu LIDER jag faktiskt med er! Då fick ni alltså hem den där bacillen ändå när barnet kräktes på vilan häromdagen!?

Nu kan man ju tycka att det får räcka!!???

Hoppas du uthärdar denna dagen, utan sammanhängande sömn kan man ju lätt bli lite smått koko. ( Talar av egen erfarenhet).Hoppas Alexnder kryar på sig snabbare än snabbt!!! Många styrkekaramar till dig från mig!!!

Postat av: Caroline

JA, man kan verkligen tycka att det får räcka. Vi får väl se när vi har ett liv igen...

Än så länge verkar han okej här, hoppas att det inte ska komma mer.

2009-02-26 @ 08:50:50
URL: http://ninnana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0