Många varv

Dagen kan illustreras på ett enda sätt:

Dessa maskiner har gått på högvarv idag. 5 omgångar med tvätt producerades under en knapp timme i natt. Det är ganska så bra jobbat, eller hur man ser det. Alltså, det är ju inte bara lakan som blir förpestat... Det är handdukar, madrasskydd, täcken, kuddar, pyamasar... you name it! Men det är skönt att jag fått det rent under dagen.

I morgon kan jag börja ta itu med det "ordinarie" tvättberget. Alltså, det händer ju ibland att jag inte kör en enda tvättmaskin på över en vecka (illa, jag vet), och då hopar sig en hel del här kan man säga. Men det brukar gå rätt bra att få undan det också, bara man kör några maskiner under en dag så reder det ut sig. Längtar till sommaren när man kan börja hänga ut på tork igen. Nog om det.

Dagen har varit över förväntan faktsikt. Alexander har varit pigg o glad och inte visat något tecken på magsjuka. Mer än sviktande aptit då, men det är ju vår normala vardag :) Vi har lekt i hans rum och lyssant på musik och grejat. Josefin har också varit pigg o glad.

Alexander har fullt upp med att "planera" sin födelsedag. Han har börjat förstå att han snart ska fylla år. Idag har han planerat följande:
~ Vi ska äta tårta!
~ Det ska vara ballonger, och de ska hänga i gardinstången i köket.
~ Han ska ha en julgran
~ Tomten kommer

Ang de där två sista punkterna så försöker jag få honom att förstå att det är på jul man har gran och tomte. Det är liiiite svårt för honom att förstå detta. Senast kom ju tomten när han fick massa paket. Och att han ska få paket nu igen det är han fullt införstådd med. När jag fyllde år för en månad sedan och fick paket hade han också väldiga bryderier om var tomten var :)

Nu har båda barnen badat och Josefin håller på att somna. Alexander sitter i sitt rum och lyssnar på musik och läser bok. Lugnt och skönt med andra ord. David är iväg o spelar bowling och kommer hem om någon timme skulle jag tippa.
God kväll!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0