Och onsdagen svischade förbi den också...

Denna veckan är redan tre dagar gammal... Var tar dagarna vägen??? Jag tycker inte att jag får gjort något. Å andra sidan blir det ju rätt splittrat när man lämnar Alexander på dagis kl 9 och hämtar igen kl 14. Det hinns inte med så himla mkt där emellan. Eftersom jag har dessa två tider att passa är det många rutiner där emellan som måste klaffa, då blir det inte så mkt tid över till tvätt och städ mm. Tyvärr :(
Mest effektiv är jag ju om jag åker iväg direkt efter lämningen kl 9 och sen är borta till det nästan är dax att hämta honom igen. Men då händer det ju absolut ingenting här hemma. Så på det sättet jag ju inte hålla på :) Att jag åker iväg innebär ju också väldigt ofta shopping... och det skulle ju bli i dyraste laget att hålla på med det 15 timmar i veckan. ;)

Idag har jag faktiskt ägnat mig åt omvänd shopping. Det är bra! Jag ska nu få in nästan 2000 på mitt konto, eftersom jag ju lämnade tillbaka mitt gymkort på Sportlife (som jag har skrivit om tidigare). Den platschefen där var inte helt nöjd med den affären kan man lugnt säga. Hon var förmodligen inte helt glad heller, på den anställde som hade gett mig och Jenny skriftligt löfte om att få pengarna tillbaka om vi ville det. Jag vet inte hur många gånger jag fick höra att "detta är ju inget vi gör, vi gör ju aldrig återköp här". Men det struntade jag i, för nu fick de minsann lära sig hur den där "betala-med-kort-maskinen" fungerade när man skulle lämna tillbaka pengar :) Det krävdes samtal till supporten för att genomföra detta ingrepp. Men tänk vad bra, nu har ju jag sett till att de lärt sig detta också. Så nu kan de ju ge tillbaka pengar till fler som blivit lurade när de köpt kort! :)

På eftermiddagen tog vi en liten promenad barnen och jag tillsammans med grannen efter att hon hämtat sn kille på dagis. Det var skönt med luft tyckte jag. Det tyckte inte Alexander... så trist att vara ute o gå med en gnällspik i vagnen. Josefin sov gott och tyckte nog att det var härligt i alla fall. Tur att man kan göra någon nöjd!

Nu ska jag natta Alexander. Om bara Josefin kan somna också, hon ligger där inne i sin säng helt tyst och filosoferar. Hon hamnar alltid på tvären i sängen, nere vid fotändan. Varenda kväll när hon somnat ligger hon där... lustigt....

God kväll på er!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0