Promenad

Nu har vi varit ute på en härlig fredagspromenad. Helt underbart soligt vårväder!! Hoppas det håller i sig och inte kommer en enda minusgrad igen.

Josefin somnade så snart vi kom utanför dörren typ :) Alexander somnade efter en kvart eller så. Sen kunde jag promenera "för mig själv" och lyssna på radion. Väldigt skönt. Efter en timme gick jag mot centrum för att gå in och handla lite i affären. Det var knallemarknad på "torget" idag. Oj så mkt skit på ett o samma ställe.... Givetvis vaknade ju Alexander när vi skulle in i affären och då vaknade Josefin såklart också :)

Men nu fick vi handlat saker till dagens middag i alla fall. David har tjatat om att äta detta i några dagar nu, så ikväll tänkte jag att vi kunde mysa med lite tacodipp framför Let's Dance.

Alexanders planering inför den kommande födelsedagen går vidare. Idag har han även kommit på att det ska vara "dodispåsar". Ja, sa jag till honom, givetvis ska vi ha godispåsar. Och tårta.... den är väldigt viktig, den har han nämnt säkert 10 gånger idag.... Sötnosen!


Sovande sötnosar på promenad :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Va söt han är som planerar inför sin födelsedag! De börjar bli så medvetna nu...

Simon trodde ju också att tomten skulle komma när han fyllde år. O det är ju inte såå länge sedan tomten var här med paket. Inte så lätt att få ihop det! Ha en bra o FRISK helg! Kram

Postat av: Helén

Här snöar det ;)

2009-02-27 @ 19:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0