Tisdag...

Ja, då har man tagit sig igenom den här tisdagen också. Jag vet inte vad som hände, men i går en stund innan nattningen av barnen tog jag mig i kragen och gick in i duschen för att "piggna till". Och vips. Som att trycka på en knapp, sedan dess har jag mått helt okej och idag har jag till och med varit hungrig och sugen på mat. Så till lunch belv det grekisk sallad och till  middag gjorde jag köttfärsbiffar (orkade inte rulla köttbullar) och makaroner.

Idag är det ju dessutom fettisdagen. Det innebär att man ska äta semla. Så jag inhandlade givetvis detta på ICA när jag var där en sväng förut. Dom är helt okej dom semlorna, man "tager vad man haver" så att säga, för att köra till ett konditori för att inhandla detta fantastiska bakverk kändes inte aktuellt. Men det är ju så mumsigt, med en riktig god härlig kondis-semla.

Vi var på BVC en sväng också, Josefin och jag. BVC är ju sååå oroliga så fort barnen inte följer de finfina kurvorna som någon målat upp som måttstock, så det blir några extra vägningar även på Josefin. (Alexander har ju också haft några under sina snart tre år i livet). Nu var det ju så att vi var där för 2 veckor sedan sist, och sedan desss har halva tiden gått ut på att vara magsjuk ungefär. Josefins aptit har inte varit på topp. Så vi plussade bara på 100 gram idag. Men varken jag eller David är oroliga, barnen är pigga, krya och spralliga. Rör sig mycket och gör av med en hel del energi. Så länge de mår bra är det inga problem! Men men, BVC får väl fortsätta o väga, så att de inte blir arbetslösa....

Och så har det äntligen hänt... Victoria får sin Daniel och det blir kungligt bröllop nästa vår. Inte det minsta förvånande. Snarare lite pinsamt att det tagit så lång tid. Men det är ju alltid kul att spana på kungligheter på TV, så det kan ju bli trevlig att se det.

Nähä, nu blev det tyst här, jag tror minsann att båda barnen har somnat. Alexander var trött idag, han hade inte sovit på dagis, det var flera barn som inte hade somnat tydligen. Och mitt i allt hade någon kräkts. Men den bacillen kom inte med hem till oss. Det har jag bestämt!!

Ett par bilder från idag:

Josefin är överallt. Kravlar runt och kryper omkring och ska kolla på det mesta.
Telefoner och fjärrkontrollen är favoriter. Här fick hon dock nöja sg med
att leka med sin egen telefon en stund.
Annars står ju den äkta varan högst i kurs förstås...Alexander har tömt hela Josefins leksaksback och leker att den är en båt!
På tal om båtar, TVn var på och det pratades ju givetvis om dagens stora förlovning.
Alexander snappade ju givetvis upp vem de pratade om och trodde att Bamses båt - Viktoria,
skulle komma på TVn. Han blev lite besviken när han insåg att så inte var fallet :)

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Va gulligt att han trodde att de pratade om Bamses båt...! Ha ha!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0