Vad hände???

Fråga mig inte hur det gick till, men natten har varit alldeles alldeles underbar!! Josefin somnade kl 7 i går kväll. Alexander somnade strax därefter efter lite protester. Jag vaknade i morse av att väckarklockan ringde kl 7. "Hjälp!! Lever hon?" Var min första tanke. Jag var tvungen att rusa in i Josefins rum för att verkligen kolla att hon andades. Jodå, där låg hon o sov så gott så. Helt sjukt! Hur gick det till? Hon har alltså sovit non stop från sju på kvällen till sju på morgonen och jag eller David har inte hört ett knyst. Fantastiskt. Detta är en liten revolution för oss. Dock ska vi väl inte ta ut någon seger i förskott, en natt är ingen natt :) Först om trenden håller i sig kan vi jubla på riktigt, men man kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag se om hon vill sova igen, hon börjar blil lite trött märker jag. Sen är det hushållssysslor som står på schemat. Jag är sååå trött på all röra här hemma. Måste verkligen ta tag i vårt hem på riktig nu! Men det är svårt att hålla ordning och snyggt när man har två små barn som sprider ut leksaker och annat dagarna i ända.... Plus att man själv ofta måsta släppa det man har i händerna för att ta tag i något annat, blöjbyte, barnmatning, nattning mm mm.


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Jenny

Skönt att få sova en hel natt!!! Hoppas att trenden håller i sig :-).

2009-02-11 @ 13:08:19
Postat av: Linda

Grattis! Det är skönt de få gångerna det händer... Inte för att låta negativ, men för oss händer det ff inte så ofta. Simon vaknar o kommer till oss VARJE natt...Kan nog räkna på mina två händer han sovit en hel natt. Han är en sömn terrorist. Sebatian var ju en mat terrorist.

Men jag hoppas att det håller i sig för ER!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0