Värsta bantningskuren :)

Man måste tänka positivt... Detta är värsta bantningskuren :) Jag har inte haft någon aptit på riktigt sedan i onsdags och nu visar vågen några kilon mindre! Att jag sedan är helt matt och sängliggande större delen av dagarna är ju mindre roligt förstås. Jag och barnen har åkt på något väldigt otrevligt magvirus som inte vill ge med sig. Alexander blev kass i magen igår kväll, men har varit okej igen idag. Josefin (Som ju var sjuk hela fredag) blev också dålig igen, sent i går kväll hade hon spytt ner sin säng på nytt. Idag verkar hon dock ha piggnat till lite snabbare än i fredags. Så det är väl jag som lider mest verkar det som . Får jag inte tillbaka mitt liv snart blir jag tokig. Jag trodde att det (livet alltså) var på väg tillbaka igår, jag var på benen och var till och med ute på en liten promenad. Men oj som jag bedrog mig, på sena eftermiddagen var det bara att inta sängläge igen för att vila vila vila.

Men snart, snart är jag på benen med frisk aptit igen! Och då dröjer det inte länge innan de där kilona är tillbaka på vågen. Säg den glädje som varar....

Hoppas jag återkommer med ett mer upplyftande inlägg snart.


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Linda

Hej igen...

Det var värst vad det verkar segt att bli av med de där bacillerna. Hopplöst.

Eller nej, jag manar inte hopplöst! Du ska se att du/ni snart är friska o krya igen!!!

Posetivt tänkande kan besätta berg.

Postat av: Linda

Besätta???? Försätta... jag vet inte vad det heter men jag hoppas du vet vad jag menar!? ha ha

Postat av: Malin

Hej! Stackars er, fy det låter hemskt hoppas att ni snart blir friska allihop. Skönt att du ser ljuspunkterna i form av "bantningskuren", bra inför beach 09;-)!

2009-02-24 @ 10:38:04
URL: http://molea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0