Da'n före da'n före da'n före doppareda'n

Nu är jag ledig i två dagar. Ska bli skönt. Sen är det jul.
Eller ledig o ledig... i morgon är det städning på programmet. Snälla mamma kommer hit och hjälper mig. Och snälla farmor o farfar hjälper till att ha barnen några timmar (så kan jag o mamma vara lite effektiva)

På torsdag får vi se vad vi hittar på, mitt mål är att vi ska kunna ha en skön dag utan julstress... Men känner jag mig själv rätt så kommer det inte att inträffa. Hade varit underbart att t ex gått på Liseberg på kvällen. Men vi får se hur det blir med det (förmodligen för kallt också!). På dagen lär jag behöva flänga runt i affärer o fixa sista inköpen. Det blir "roligt". Speciellt med två barn som verkligen "älskar" just att flänga i affärer... Eller om det var tvärtom??

Meeeen, annars börjar väl det mesta ordna till sig. Granen är klädd. Julpyntet är delvis på plats, inte helt klart än. Maten är inhandlad. (Har varit iväg nu ikväll). Till och med toppstjärnan i granen är på plats, det såg mörkt ut ett tag. Jag hade köpt en ny på IKEA för några veckor sedan. Och helt plötsligt var den helt väck. Vi letade i varenda skåp. David hade mycket roligt åt att jag letade i barskåpet... efter en natts sömn så fann jag den äntligen, i Alexanders rum, uppe på hans bokhylla. Vem har lagt den där???

Ute är det kallt, i morse hade vi -13°c. Finns ju de som hade det kallare, men för mig räcker det gott med -13! Gärna vinter, och det är underbart med en vit jul! Men -3 räcker ju för att behålla snön.

Snart dags att sova tror jag. Ser fram emot en effektiv morgondag och sedan lite glöggmys som avslutning. Alltid trevligt att bli bortbjudna :)

Ps. Ni glömmer väl inte att det börjar bli dags att lägga in sillen?


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0