Fredag

Den här morgon började ju allt annat än bra. 
Töväder i onsdags och igår frös det tilll något. I natt frös det tydligen till ännu mer, så mycket att det var näst intill omöjligt för mig att få upp garaget i morse. Hela gummilisten i nederkant var totalt fastfrusen.

Jag insåg ganska snabbt att det inte skulle gå att få loss utan verktyg, så jag gick hem o hämtade en styck spade i barnformat (tänkte att den var liten och nätt att gräva sig in med under dörren) samt en dunk med spolarvätska (för att på ngt vis försöka få isen att tina upp något) Sen höll jag väl på där i någon halvtimme. Smått frustrerad. Ringde min kollega o frågade om hon kunde hämta upp mig på vägen till jobbet. Det kunde hon. Men strax därefter fick jag äntligen upp porten. Jag älskar garage. Men just idag hade jag gärna skrapat rutorna istället!


Väl framme på jobbet smakade inte ens min frukost som den brukar. Vet inte varför, men yoghurten smakade surt... Den var inte gammal på något vis. Kanske ångorna från spolarvätskan gav mig någon bismak??


Men sen ordnade det upp sig. Jobbet flöt på som det brukar. Dvs några telefonsamtal dyker upp och vips har man fått saker att ta tag i som man inte hade med i planeringen över alla andra saker man hade tänkt att ta tag i.... Ja,ni fattar...

Skönt i alla fall att lämna bygget vid 15 och åka o hämta solstrålarna. Alexander stod som fastklistrad vid CD-spelaren när jag kom. Han lyssnade på Bernhard o Bianca. De andra barnen hade gett upp och orkade inte lyssna mer. Men Alexander han stod där :) Inte så konstigt i mina ögon, han lyssnar på sagor på sin CD-spelare här hemma varje kväll och älskar det.

Ikväll har vi sett på Robinson. Sista avsnitten nu, i morgon är det final! 
För en stund sedan kollade jag mina mail och hade fått från Lindex att deras rea hade börjat i webbshoppen. En närmare titt där gav mig genast anledning att shoppa lite. Måste ju kompensera för min kassa morgon... ;)


Så nu är en styck vinterjacka inhandlad tilll Alexader, som han ska ha till nästa vinter.... Här är vi ute i god tid ;) Och om vi inser då att den inte passar så får jag väl lägga ut den på tradera då. Får förmodligen igen pengarna. Beställde även en klänning till Josefin att ha på juldagen o nyår. Samt en klänning till mig och 2 par vantar till Josefin. Känns fint att pengarna rullar ;)

Ha en trevlig helg alla boggläsare!


Lämna gärna en komentar!
Postat av: Helén

suck, såg nu att det mailat hamnat i skräpposten... nåja, det fanns en orange jacka kvar i rätt storlek, hoppas på att Emilia godtar den nästa år:)

2010-12-19 @ 22:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0