Bara så ni vet...

Ja, vi lever! :)
Nej, jag har inte slutat blogga.
Ja, jag ska försöka återfå blogglusten.
Nej, jag har inga roliga bilder att bjuda på, tyvärr....

Men, jag kan ju alltid berätta lite kort.
Förra helgen fyllde jag år. Vi var som jag nämnde i förra inlägget ute och åt lite gott på lördagen. Vi tog bussen till stan och åt på Jensens vid brunnsparken. Mkt gott, trevligt, bra service och barnvänligt! Billigt också! (inte bara för att våra föräldrar bjöd oss, utan för att de har lunchpriser fram till 16.00!) Tack goa föräldrar för en trevlig födelsedagsmiddag!
När vi hade ätit klart åkte mina föräldrar med hit hem. Vi hade det mysigt med lite skumpa och räkor på kvällen. Bästa födelesdagen på länge!

Sen har veckan rullat på i ett töcken av VAB och jobb och lite av varje. Barnen har varit sjuka om varandra, men nu är allt okej igen. Hoppas jag!

Igår var Alexander på barnkalas, därefter var vi hemma hos Davids föräldrar på middag. Gott och trevligt som vanligt :)
Idag har vi tagit bussen till stan igen, denna gång för att äta brunch på Farelli's tillsammans med Davids kusin m. familj. Vi firade min och E:s födelesedagar. Vi fyller bara två dagar från varandra, och förra året började vi med brunch-på-Farlelli's-konceptet. Mkt trevligt och lyckat. Barnen tycker ju dessutom att det är väldigt roligt att få träffa sin sysslig och sina faddrar.

Nu är det kvällen. I morgon är det måndag igen. Denna veckan ska jag till Stockholm. Förutom jobb så kommer jag att umgås med söta Karin. Jag blir borta två nätter från mina underbara ♥ här hemma. Får se hur jag klarar det...

Förresten... Ingen som har ungefär samma bakgrund som mig och vill jobba som produktionsledare med webb på en väldigt trevlig arbetsplats?? Vi har lite behov av folk på jobbet och alla kompetenta kandidater försvinner framför näsan på oss hela tiden...  

Ps. kom på att jag hade ett par "snygga" bilder på barnen... Håll tillgådo.
Iklädda glasögon "á la Jensens" :)


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0