Ett par bilder från julen

Jag kom på att jag inte har visat några bilder från julen. Den blev ju som jag berättat innan, inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men tomten kom och barnen fick paket.
Alexander var lite avvaktande i början, men det brukar ordna till sig när det vankas paket. Vill man ha dem så "måste" man ju gå och hämta dem också. :)
Blev inte så många bra bilder från julaftonen tyvärr, men bevis på att tomten kom har jag i alla fall att bjuda på:

Ett stoort paket till Alexander!

Josefin vågade sig också fram för att hämta sina julklappar.

Denna julen blev det lite mer "lagom" i antal paket. Vi hade begränsat det till max 3 julklappar/barn från resp "familj". Dvs mig & David, farmor & farfar samt mormor & morfar. Dvs totalt max 9 paket/barn. De orkar inte öppna allt annars. Det kändes väldigt bra.

På juldagen blev det den stora "byggardagen". Josefin fick Villa Villerkulla med tillhörande Pippi-figurer och lite möbler. Detta hus sattes smidigt ihop utan en endaste skruv :)
(och nej, det är egenligen inte tillåtet att sitta på soffbordet och leka...)
Utöver detta hur fick hon bla några nya pussel (hon pusslar hela tiden), en jättefin docka, doktorset, och en ryggsäck (pippi) som hon titt som tätt fyller med leksaker och går omkring med här hemma på ryggen... :)

Alexander fick en bilbana modell XL. Den skulle såklart sättas ihop. Nu är den nermonterad igen. Storleken gör att den är omöjlig att ha framme jämnt. Tar upp hela rummet. Den får byggas ihop emellanåt. Han behöver också träna lite på att köra med den för att komma in i rätt "flow".
Utöver bilbana fick han bla en snowracer, massa smålego och en lite nytt till tågbanan.

Eftersom mina föräldrar uteblev på julaftonen pga den gräsliga vinterkräksjukan så träffade vi inte dem förrän i onsdags. Då kom de hit på eftermiddagen när jag hade kommit från jobbet.
Vi fick ha julklappsutdelnig en gång till så att barnen kunde få även deras klappar. Tyvärr har jag inte några bilder från detta, för våra kamera funkade inte, laddaren har varit på villovägar. (Men återfanns idag. Tack o lov!)
I denna omgång nummer två av julklappsutdelning så fick Alexander bla ett Nintendo DSi samt lite tillbehör (fodral, hörlurar etc) och ett spel (Super mario). Josefin fick bla en liten "laptop" från Fisher Price. Bra sätt att lära sig boksätver och ord. Båda barnen fick också presentkort på Polarn o pyret.

Dessutom fick jag och David jättefina julklappar från våra föräldrar. Bla, kläder, parfym, pengar, och presentkort på en Kielkryssnig med Stena Line (inkl barnvakt!!) :).

Stort tack underbara föräldrar för alla fina julklappar som vi och våra barn fick!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0