Smällt karamell

Nu har jag "smällt" min smällkaramell som hängt här hemma sedan den 8 december. Alexander har tittat på den många gånger och frågat om jag inte ska smälla den snart :)

Varje gång har jag sagt att jag ska göra det, snart... Idag åkte granen ut (tack gode gud) och då passade det ju fint med lite "julgransplundring" á la smälla karamell :)

I kraramellen lång några små chokladbitar. Där låg också ca 10 Post-it lappar som mina kollegor har skrivit. Massor av snälla och värmande ord. Vi hade en övning på vår teamkväll som vi hade i december. Alla skrev något positivt om alla sina kollegor på varsin lapp. Sen lade vi dem i resprektive persons smällkaramell. Så kunde man själv ta med hem och öppna och läsa när man ville. Nu har jag fyllt mig med "positiv energi" :)

Och som sagt, granen är ute. Övriga julpyntet och ljusstakar i fönstren mm ska bort här under veckan också. Man är som sagt redigt trött på det. Granen var jättefin och barrade inte speciellt mkt, men det finns ju gränser hur länge man orkar ha det där trädet ståendes... Jag får panik på allt pynt... Nu hade vi haft den i två veckor. Gud vad länge det låter, men så är det, den har stått här inne sedan söndag innan jul. Tur att det är närmare ett år kvar till nästa gång!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0