Testat: Findus lättpanerad rödspättafilé


Jag belv för ett tag sedan utvald testare av findus lättpanerad fiskfilé. Jag fick hem en värdekupong och kunde hämta ut ett valfritt paket, torsk eller rödspätta, i affären. Jag valde rödspätta.

Idag åt vi detta till middag. Jag hade inga skyhöga förväntingar på detta stycke fisk, det brkukar vara ungefär lika trist med färdigpanerade fiskfiléer. Men efter en stund i stekpannan så blev kanterna riktigt fina och frasiga, fisken fick fin färg och brändes inte vid för lätt, och det smakade riktigt bra. Ja, bra för att vara en färdigpanerad fryst fiskprodukt.

Bra förpackning med möjlighet att dra ut tråget för att se hur fisken faktsikt ser ut. Dock onödigt mkt emballage. Först kartong och sen plasttråg med plast. Hade räckt med en etikett på plasttråget.

Till fisken hade vi kokt potatis och en kall sås gjod på matlagningsyoghurt, kryddor och dill. Jag hade även en klick skagenröra till min fisk. Det var gott till.

Jag köper inte den här fisken igen pga dess höga pris. 34 spänn för 2 portionsbitar (små). Men det var gott och roligt att få testa den!Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0