Bio

Idag har vi varit på bio, hela familjen! Det var Josefins första besök i en biosalong (tror jag, kan inte minnas att vi haft med henne innan).
Vi tittade på Mästerkatten. Eftersom jag inte är något stort fan av filmer i allmänhet, och tecknat i synnerhet, så är jag inte rätt person att uttala mig om den var bra eller inte. Men jag tror det ;)

Barnen var nöjda i alla fall, och det var det viktigaste. Alexander verkade gilla den. Josefin tyckte nog att den var lite läskig på sina håll. Inte så konstigt kanske eftersom den är från 7 år. Så hon var i minsta laget tyckte jag... Gillar egentligen inte att de ser filmer utan att "ha åldern inne". 
När vi fick se mästerkatten som kattunge på filmduken så viskade hon till mig att hon ville ha en sådan.... Haha, kommer inte på fråga tänkte jag :)
Aldrig i livet ett hårigt äckligt djur här! Tur att vi har lite alltergier att skylla på ;)

Vi tog bussen fram och tillbaka till/från stan, och det gick smidigt såklart. Ska vi mitt in i centrum tar vi sällan bilen då det går snabbare och blir billigare med bussen. Hann med lite "span" i några butiker och lunch för barnen på MC Donalds innan filmen började.

En lyckad dag!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0