Söndag kväll

Då är veckan över för den här gången. Väldigt vad tiden springer iväg. Men såå skönt att vi är av med januari och har gått in i februai. Ett steg närmare ljuset och värmen (även om den känns långt borta just denna veckan då vi haft ner emot -14 grader vissa dagar)

Barnen har varit krassliga i veckan. Hosta och feber om vartannat, först Alexander och sen Josefin. Men nu är det bättre igen och i morgon ska ordningen med dagis vara återställd. Skönt.

I torsdags fick jag äran att vara hemma med mina godingar. Jag jobbar ju en del samtidigt som jag "vabbar", så det blir ju en del tid framför datorn ändå. Men vi hann med både muffinsbak och Legobygge. Josefin nattade sig själv på soffan på eftermiddagen eftersom jag "glömt" att hon skulle sova middag. Så kan det gå ;)


Muffinsarna var av kladdkakstyp med lite nutella och kokos på toppen som extra touch.I fredags var jag ledig. Vi hade tid på BVC kl 10, Alexanders sista kontroll innan skolsköterskan tar över till hösten. Han fixade det fint. Ligger ju inte direkt högt på viktkurvan, har han aldrig gjort. Han ligger mellan första och andra strecket under normalkurvan. Och kan nu stoltsera med 18,3 kg på vågen och 114 centimeter över havet.

Efter BVC satte vi oss direkt i bilen o åkte till Bushuset i torslanda. Grannen skulle dit, så vi hängde på och lekte i några timmar. På vägen hem stensomnade båda barnen i bilen, så vi passade på att plocka upp David på jobbet innan vi åkte hem.

I går var det lördag och David jobbade. Jag o barnen skulle åka hem till mina föräldrar en sväng för att komma ut lite. Härligt när man då står i hallen fullt påklädda och inte hittar bilnyckeln... Började fundera lite, och inser att David hade ju kört hem från sitt jobb dagen innan, men min nyckel. Och såklart, nu hade han med både min och sin egen nyckel i sin jacka på jobbet. Smidigt! Eller inte....

Men, herregud, det går ju bussar. Så vi gick till hållplatsen istället och tog buss till Svingeln och fick till ett snabbt byte där för att komma till Partille. Bara nån timme senare än tänkt. Sen var vi "strandade" där tills David hade tagit bussen hem från jobbet o hämtat bilen för att komma och hämta oss. En bussresa räckte gott för mig den dagen ;)

Idag har jag inte gått utanför dörren. Har haft fullt upp med att fixa, tvätta, och greja här hemma. Man tror att man ska hinna så mycket, men det blir tyvärr inte alltid så...
Och Josefin passade på att natta sig själv igen....

David stod i duschen och hon kom in i badrummet och sa att hon var trött. Sen hittade han henne på golvet... ;) Varmt o gott. Hon är ju dessutom van att sova på golvet på dagis.

På eftermiddagen åkte David o barnen till Scandinavium för att kolla på finalen i GP-pucken där barnens syssling spelade i det vinnande laget!

Nu är det nästan natten här, så jag måste nog avsluta och gå till sängs!

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0