Vår i luften

Igår var jag och mamma på stan en sväng. Oj vilket gott väder! Det har varit vår i luften både igår och idag. Egentligen är det ju ingen värme, bara några plus, men i solen har det varit riktigt gott. Snart dags att fixa på altanen ;)

Hursom, vi tog bussen till stan igår för att sen åka vidare med spårvagn till Haga. Där är man (läs jag) inte allt för ofta. Hittade ett par väligt mysiga affärer :) Var också inne på Villervalla och köpte en present + att barnen fick varsitt plagg av mormor :)
Men det huvudsakliga ärendet i Haga var att gå till Exter som är en guldsmedsbutik. Jag hade en ring som jag vill göra om (eftersom jag inte får på mig den längre och jag ville ha en ny typ av ring). Så jag var där för att lämna in den samt lite extra guld som jag skrapat ihop här hemma. Goa mamma hade dessutom några små brillianter som jag fick till min ring. Tack mamma ♥
Jag tror att det kommer att bli kanonbra. Guldsmeden var supertrevlig och kom med bra idéer och råd om vad "vi" skulle hitta på i designväg. Det blir min lite större sten i mitten och mammas små runtom. Den större stenen har jag för övrigt också fått av mamma, som i sin tur fått den av pappa. Så den har ett visst värde för mig.

Efter Hagaturen åkte vi tillbaka ner till stan och gick till Avalon för att äta lite lunch. Vi hade tur som fick ett bord. Det var mycket folk och många bokningar. Jag hade siktat in mig på en räkmacka och som tur var hade dom det där!
Så smarrigt. Och absolut värd sina 198 kr. Vi blev totalt proppmätta!

När vi skulle hem stötte vi dock på lite problem. Vi väntade på vår buss i Brunnsparken i ca 1,5 timme. Två turer gick totalt upp i rök :( Och detta på grund av en #¤¤%6?=¤#"¤#"&%¤ demonstration som just denna timme hade bestämt sig för att tåga från Götaplatsen till Gutav Adolfs torg!!?? Hur man nu kan tillåta det mitt på en lördag när folk vill åka buss!! Suck! Påminn mig om att ta bilen i fortsättningen!

Väl hemma fick min underbara make fixa en värmade och stärkande Kaffedryck till mig ;)

Nu ser jag fram emot att få hämta min nya fina ring om en månad!Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0