Akvariestatus

Idag har vårt akvarie fått sig en välbehövlig storstädning. Var drygt två veckor sedan vi gjorde senaste vattenbytet och det är för länge... Jag lovar att ni inte vill se hur vattnet ser ut när vi tömmer det ur akvariet och ner i en vit hink.... Speciellt inte efter så lång tid ;)

Idag passade jag även på att ta ur alla rötter, krukor etc så att dessa fick sig lite extra skrubbning. Behövs emellanåt. För att jag ska kunna göra detta utan att riskera att fiskarna nuddar mig så var det bäst att plocka ur dem ur akvariet. Så idag fick de bo i en spann vid sidan om i 1,5 timme. Jag har som många vet lite svårt för djur... Och speciellt slemmiga saker så som fiskar är så äckligt om dom nuddar mig. Avskyr att stoppa ner händerna i akvariet. Men måste man så måste man ju!Nu är det iaf rent och fint igen, men det varar inte så länge, fiskarna håller som bäst på att skita ner det igen (suck).

Liten film på aktiviteten nu ikväll:


I morgon har vi tänkt att åka till vår nya favoritfiskaffär och införskaffa några nya invånare. Vi behöver lite fler "stora" fiskar. Ja, speciellt stora kan vi ju inte ha, men de som klassas som stora hos oss, dvs Platy och Molly.

Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0