Nya projekt

Hmmm, sitter här och googlar bilder på hallar. Är så ooootroligt trött på vår fula hall. Hemsk strukur på väggarna (tack o lov att de iaf är vita... eller, ja har varit vita en gång i tiden iaf). Golv består av plastmatta á la 70-tal, dvs brun korkimitation (samma som i köket för övrigt). Och två standardgarderober med skeva dörrar som inte går att stänga (kan också bero på att vi proppar dem fulla med skit...). Och som kronan på verket en mkt snygg brun ytterdörr med inbyggd "ventilation" (läs otäta lister).

Ja, som ni hör. Det behöver uppdateras. Och för att kunna göra hallen måste vi samtidigt göra toan eftersom vi vill ha samma golv och gemensam golvvärme för dessa två rum. Och tro mig, gästtoan är också riktigt sunkig så det är inga som helst problem att göra om den också, så fort det bara går.

Så nu måste vi börja räkna lite... Det är ju lite saker som behöver köpas, tex

Hall
Klinker
Värmegolv
Ytterdörr
Väggklädnad
Färg tak+vägg
Garderobssystem (skjutdörrar och inredning)
Hatthylla + skoställ
Krokar
spottar tak
Bänk/stol

WC
Toastol
Handfat+kommod
Blandare
Spegel
Lampa
Spottar tak
Kakel

Det enda jag vet än är att det ska vara ljust! Vitt och ljust grått. Hallen är mörk och trång som den är ändå.

Längre än såhär har vi inte kommit i planerna, vet inte ens om vi har möjlighet att göra detta i år. Utöver ovan nämnda projekt har vi även fönsterbyte på baksidan på listan. Det kändes akut i våras, efter förra vintern som var så kall. Denna vintern har ju varit betydligt mildare, så det har plötsligt prioriterats ner lite... Men det är egentligen väldigt bra om vi kunde fått det gjort också.

Vi får se hur det blir med allt, men det är gôtt att få drömma lite om att få ordning, reda och trivsel här!


Lämna gärna en komentar!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0