Dörr på plats

Det är inte helt klart än, men nu sitter i alla fall vår nya dörr på plats.

Före och efter:

(Härligt snea bilder jag har lyckats med... )
Snickaren hann inte helt klart med det sista, så han kommer tillbaka och fixar till med panel o listning runt om på utsidan.

Känns hursomhelst som ett otroligt lyft. Underbart att ha en vit dörr i hallen.

Idag har vi även beställt våra fönster. Så när semestern är över så ska de levereras. Efter prisjakt på flera olika ställen så fick bi bäst pris på Hornbach. Otroligt bra pris faktiskt. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men vi är nöjda :)

Har också varit på Badrumsgruppen idag och hämtat våra saker till gästtoan. Så nu har vi det mesta hemma. Bara klinker kvar.

Passade också på att köpa en ny sits till toan i badrummet. Vi skulle han köpt en från början när vi satte in toastolen, men det blev inte av och vi har haft den där tråkiga plastsitsen som sitter på när man köper stolen. Men nu har vi uppgraderat till en svart hårdsits med "selfclose", så nu är det slut på "slängande"  och "pangande" i toalocket :) Oförskämt dyrt att ta ut närmare 1000 spänn för en toasits. Så jag hoppas att den håller länge! ;)

Nä, nu är det dags att sova, i morgon ska vi upp i ottan och åka söderöver för att shoppa!

Lämna gärna en komentar!
Postat av: Anonym

Super snyggt

2012-05-22 @ 16:52:09
Postat av: Anonym

Säger petra

2012-05-22 @ 16:52:44
Postat av: Mamma

Det skulle vara roligt att se ngt annat än den där dörren nu , har inte vi varit på någon sem. ihop vill jag minnas ja,ja jag vet att du har mycke om dig. Kram Mamma

2012-07-06 @ 08:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0